BO BEKVÄMT PÅ NEPTUNI I VILLAVAGN

5-6 bäddar, ca 32 kvm

Vi har sex stycken villavagnar till uthyrning som alternativ till stuga. Villavagnarna är boendet med vår högsta standard. Vagnarna är inbyggda med träaltan och ser ut som en stuga utanpå och som en stor och mycket praktisk husvagn inuti. Vagnarna är ca 32 kvm stora och har plats för 6 personer. Vi rekommenderar dock inte boendet för 6 vuxna då vi anser att det blir för trånga sov- och matplatser.

Utrustning: Allrum med TV, bäddsoffa, bord och stolar. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Bäddsoffa i vardagsrummet blir sovplats för 1-2 personer. Täcken och kuddar för 6 personer. Köksdel med utrustning för självhushåll. Spis & ugn, kyl, frys, kaffebryggare & vattenkokare. Rinnande varm- och kallt vatten. Toalett och dusch. Altan med utemöbler. Rökförbud gäller i samtliga villavagnar.

Observera: Villavagn nr 6 är en s.k. allergivagn, för att få bo i den vagnen får man inte vara rökare eller ha djur med sig under vistelsen.

Ankomst tidigast 15.00, avresa senast 12.00.

Betalningsvillkor:
Vid bokning av en veckas vistelse faktureras en delbetalning på 40 % av totalbeloppet i förskott. Slutbetalning sker vid ankomst. Vid utebliven delbetalning förbehåller vi oss rätten att boka av objektet utan särskilt meddelande.

Avbokning tidigare än 30 dagar före ankomst:
Hela delbetalningen återbetalas.

Avbokning senare än 30 dagar före ankomst:
Delbetalningen återbetalas exkl. avbokningsavgift på 300:-

Villavagn

VillavagnPris per dygnPris per vecka
Högsäsong1220:-8000:-
Lågsäsong800:-5000:-