IMG_0902Avgiftsfritt campingkort
Neptuni Camping är ansluten till SCR, Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation. Vid incheckning krävs därför ett giltigt campingkort, ”Camping Key Europe”. Campingkortet är obligatoriskt på alla SCR-anslutna campingplatser i Sverige. Kortet har tidigare varit förenat med en årlig engångsavgift om 160 kr (vid användning) men från och med årsskiftet 2018/2019 kommer kortet inte vara avgiftsbelagt. Det kommer dock finnas möjlighet att köpa ett ”betal”campingkort som kommer ge innehavaren tillgång till en mängd olika rabatter och förmåner. Mer information om de olika korten och dess skillnader kommer i början av året 2019. Vid boende i våra stugor/villavagnar krävs inget campingkort.

In- och utcheckning campinggästerIMG_1130
Incheckning sker vid ankomst. Nytt dygn beräknas från 21.00, dvs. ni kan nyttja hela dagen och kvällen innan ni lämnar platsen. Om ni anländer efter midnatt parkerar ni husvagnen/husbilen på parkeringen utanför receptionen och checkar in på morgonen. Om ni är på väg till oss och beräknar anlända strax efter receptionens stängning, ring så väntar vi in er innan vi stänger.

För förbokade elplatser gäller ankomst tidigast 12.00 (i de fall platsen är upptagen av annan gäst) och avresa senast 11.00 (i de fall platsen är bokad för annan gäst samma dag).

In- och utcheckning stug- och villavagnsgäster
Om ni hyr boende hos oss gäller ankomst tidigast 15.00 och avresa senast 12.00. Tänk på att ni som gäster städar efter er själva. Lämna det rent och snyggt till nästa gäst. Kontakta receptionen innan avfärd. Vi kontrollerar boendet efter varje gäst.

Service
På campingen finns tre serviceområden. Dusch, tvättmaskin och torktumlare fungerar med kort som löses i receptionen. Vid användning dras det belopp från kortet som duschen/tvättmaskinen kostar att använda. Påfyllning av kortet sker i receptionen. Eventuellt outnyttjat belopp återbetalas när kortet returneras. Borttappat, förlorat eller ej returnerat kort debiteras med 150 kr.

Dusch 6 kr/4 min
Tvättmaskin 35 kr/maskin
Torktumlare 20 kr/60 min

Trivsel
Ni får parkera er bil bredvid tältet/husvagnen. Om ni har mer än en bil så finns det utrymme på vår avgiftsfria besöksparkering vid receptionen. På området gäller tystnad mellan kl. 23.00-06.00. Hundar är välkomna men håll dom kopplade.

Säkerhet och placering
Vi följer Räddningsverkets rekommendationer. Det ska vara ett avstånd på minst fyra meter på alla sidor mellan varje campingenhet. Allra lämpligast är det att placera husvagnen med draget utåt. Vi ber er respektera de placeringsanvisningar vi ger er då det handlar om allas säkerhet likväl som trivsel.