VÄLKOMNA TILL OSS FÖR TID ATT BARA VARA

IMG_1134Hos oss finner ni husvagnstomter för alla smaker. Den undangömda lilla tomten för er som vill ha alldeles lugn och ro, den stora öppna platsen för er som vill ha utsikt eller den bekväma tomten med närhet till servicehus. Vi hoppas att vad ni än letar efter så ska ni hitta det hos oss. Ni väljer själva plats för ert ekipage, med eller utan el. Vi följer Räddningsverkets rekommendationer för en säkrare placering och trivsam vistelse.

Campingen har en kombinerad reception och kiosk som tillhandahåller bl.a. enklare livsmedel såsom mejerivaror och torrvaror. Vi strävar efter att ge varje gäst god och personlig service – alltid. Under högsäsongen kan ni köpa färska frallor som vi bakar själva i vår bake-off ugn. Om ni behöver byta eller köpa gasoltub så gör ni det i Byxelkroks hamn.

På campingen finns fotbollsplan, lekplats, minigolfbana, trampbilar och hoppkudde.
TV-rum med kabeltv.

Från campingen är det gångavstånd till Byxelkroks restauranger och sommarbutiker. Samhällets vackra hamnläge erbjuder tillfälle för promenader och avkoppling. Mataffär, postombud och tankningsmöjlighet (disel och bensin) finns i samhället. 9-håls golfbana inom 2 km. Läs mer om Byxelkrok och Norra Öland här.

Byxelkroks egen badstrand ligger ca 10 minuters promenad från campingen, det är en blandad sten- och sandstrand med brygga för hopp och lek. 5 km från Byxelkrok ligger
vackra Böda Buktens stränder: Homrevet, Lyckesand, Böda Sand.

Själva tycker vi att underbara Byxelkrok erbjuder allt som behövs för den perfekta sommarsemestern. Välkomna att upptäcka det ni också och passa gärna på att bo hos oss!